LEVERANS

Leverans  

Din order skickas med GLS från vårt danska lager och levereras till ett postombud nära dig av Bring. Frakten kostar 70 kr och är gratis på alla beställningar över 700 kr.

Om du anger ett mobiltelefonnummer när du gör din beställning så mottar du ett SMS när ditt paket finns redo att hämtas hos ombudet. Kom ihåg att ta med giltigt ID när du ska hämta paketet.

Vi behandlar och skickar din beställning så snabbt som möjligt och du mottar den inom ca 3-6 arbetsdagar.


När levereras din beställning?
Leveransen sker efter 3-6 arbetsdagar. Leveranstiden är vägledande och vi gör allt vi kan för att hålla den, dock kan längre leveranstid förekomma.

Vart levereras mitt paket?
Ditt paket levereras till ett Bring-ombud nära dig.
Vi levererar inte till postboxadresser.

Vem kan hämta ut paketet?
Mottagaren ska skriva under för att få ut sitt paket när hen hämtar ut paketet hos ombudet.

Vad händer om jag inte har möjlighet för att hämta mitt paket?
Om du inte hämtar ut ditt paket hos Bring-ombudet skickas det automatiskt i retur till oss efter 10 dagar.

Vad händer om det är ett fel i leveransadressen?
Om paketet inte kan levereras p.g.a. att vi har mottagit fel adressuppgifter så skickas paketet tillbaka till oss. Vi kontaktar dig när vi mottar paketet så vi kan få rätt adressuppgifter och skicka ut det på nytt.

Vad händer om mottagaren inte hämtar ut paketet?
Om du inte önskar att motta din beställning så kan du låta bli att hämta ut paketet. Paketet kommer då returneras till oss och vi kontaktar dig och hör om du önskar att bli återbetalad eller om du önskar andra produkter.

Om din beställning är försenad:
Om du inte har mottagit din beställning inom vår normala leveranstid ber vi dig kontakta vår kundservice på info@racoonoutdoor.se.